Om Kylskåpsröj

Kylskåpsröj är ett helhetskoncept som inspirera och motivera dig att äta bättre, godare och hälsosammare! För en liten summa i medlemsavgift varje månad ger vi dig verktyg att laga god och hälsosam mat!

mia-applen-kylskapsroj

  • Veckomenyer kopplade till en smidig inhandlingsslista!
  • Hjälp att äta rätt och näringsrikt.
  • Kasta mindre mat, spara energi och pengar!
  • Inspiration att laga nyttig mat från grunden utan onödiga tillsatser.
  • Recept som är enkla att följa!

Varje vecka får du fyra smarriga recept hopknåpade med hälsotänk hela vägen igenom. Veckorecepten tar hänsyn till säsong för att du ska hitta bästa möjliga råvaror till ett förmånligt pris. Tanken är att maten ska vara enkel, god och och gjord från grunden. Vi hjälper dig som konsument att ta full kontroll över dina måltider och vad du stoppar i kroppen.

När matlagningen blir till ett komplicerat projekt är det lätt att man väljer halvfabrikat och produkter proppade med tillsatser för att det känns enkelt. Så behöver det inte vara! Med kylskåpsröj blir det smidigt att förbereda veckans måltider. Recept och inhandlingslista att ta med under besöket i matbutiken får du av oss.

Själva röjet kommet in ordentligt på femte dagen. På röjdagen får du vägledning och recept på nya rätter att skapa av de rester som blivit över från veckans tidigare måltider. Du kör ett kylskåpsröj och tar av det som finns kvar helt enkelt! När man slutar slänga maten sparar man tid, pengar och på miljön. Konceptet är utvecklat under många år och är väl beprövat. Vi lär dig att tänka på ett nytt sätt! Prova Kylskåpsröj och förändra ditt liv!

/Mia Ånemyr – Matkreatör, Hälsoinspiratör & Författare

Bli medlem