Mias tankar

Mia´s Tankar från köket. Glöm inte att anpassa veckomenyerna

september 17, 2017

Det bubblar och sjuder i grytorna landet runt. Härligt. Familjer som ser sin hälsa växa, barn som sover bättre, hur kan jag få lägre matkostnad Mia? några ord från medlemar i kost & livsstilskonceptet!

Återkommer denna vecka,  glöm inte bort att anpassa veckorecepten efter dig och din familjs liv.

Våra veckomenyer är för alla, men alla har olika utgångsvärden och så anpassar man därefter. Bra mat smakar naturligt gott. I boken Mellanmål på väg  skriver jag om stress och att det finns vuxna som låter barnen bestämma i affären vad middagen skall bestå av… Det finns inga barn som kan näringslära och har kunskapen om hur energifördelningen mellan proteiner, fetter & kolhydrater bör se ut. Se till att middagen har god energi  för att tanka kroppen så barnen och alla andra sover gott och sover hela natten.

Gör det enkelt genom vetskapen att bra mat gör skillnad i livets alla delar. Motstånd är inget annat än fördolda möjligheter. Stenålderskost, medelhavskost osv helt vanlig mat som åts förr i tiden. När kosten förändrades så ökade även folksjukdomarna. Tillbaks till grunden med naturligt bra mat! Det bidrar dessutom till

  • Lägre matkostnad och bättre ekonomi
  • Ett hälsosammare och mer hållbart liv
  • Mindre tid till matlagning och mer tid till annat, (om ni gör flera rätter samtidigt)

Väljer du att äta för dig & de dinas bästa hälsa?
Kanon då har du kommit rätt.

Är du inte medlem ännu? Tveka inte nu har du följande erbjudanden igång!

Taggar: , , , , ,

Mia Ånemyr

Matkreatör, Författare
& Hälsoinspiratör

Mia´s Tankar, När jag träffade Carl-Jan Grankvist

september 10, 2017

När jag träffade Carl-Jan Grankvist, så sa han, fortsätt som du gör. Det är ett vinnande koncept du arbetar fram. Åren gick, och i  januari 2016 släpptes Medlemsdelen med veckomenyer så gott som utan socker, vete & laktos, vilket blev en succé. Grymt att just du finns här & får ta del av en magisk vecka. Veckomenyer & inhandlingsslista med barnsligt goda rätter, lätta att laga och lätta att äta.

För 5 år sedan den 9/9 – 2012, stod jag med darriga knän i  en lång kö till audition till Sveriges mästerkock. Det blev ett minne för livet. Missade tv medverkan men så tacksam för erfarenheten. 2 år senare släpptes 1:a upplagan av boken Mellanmål på väg , som nominerades i Svenska måltidsakademin,  i klassen vardagsmat. Samma mat som du finner i medlemsdelen. Ren kost lagad från grunden. Näringstät kost som alla borde unna sig  & sina barn. Grattis till dig som redan är  medlem. Klokt beslut att sätta fokus på ren kost i familjen.

Mitt i allt kom Adrians kalasbok naturligt gott till alla barnfamiljer, mor & farföräldrar som vill introducera bra vanor. Livet är kalas.
Osvenskt Stolt & tacksam. Envis & fokuserat arbete med ett team som gör det möjligt.

Väljer du att äta för dig & de dinas bästa hälsa? Kanon då har du kommit rätt.
Är du inte medlem ännu? Hur blir jag Medlem? 

Mia Ånemyr

Matkreatör, Författare
& Hälsoinspiratör

2 år kalas på Sileo Mia Ånemyr Mellan den 4/9-6/9-2017

september 4, 2017

2 år kalas på Sileo Mia Ånemyr  Mellan den 4/9-6/9-2017

Du som blir medlem på minst 3 månader mellan 4/9-6/9 – 2017 erbjuds 1 hälsorådgivningssamtal till ett värde av 695 kr. Om medlemsdelen ”klicka här” 

Samtalen är via telefon, samtalstid 45 min.

Bokning, efter att du genomfört köpet ”Bli – Medlem” ”Klicka här”   mailar vi 3 förslag på samtalstid som du bekräftar i vändande mail den tid du bokar.

VILL DU GÖRA EN FÖRÄNDRING I DIN NUVARANDE LIVSSTIL OCH FÅ ETT SUNDARE LIV? SLUTA BANTA OCH BÖRJA LEVA!

Vem är du? Var ska du?
Utgångspunkt är du, din situation och dina förutsättningar. Tillsammans tar vi fram en plan som du kan genomföra. Samtalet är helt och hållet mellan dig och mig. All rådgivning sker helt konfidentiellt.

Mia Ånemyr

Matkreatör, Författare
& Hälsoinspiratör

Mia´s Tankar v 36 – Välj dina val

september 3, 2017

Ny vecka fylld med nya möjligheter. Mia´s Tankar v 36 – Välj dina val!
I veckans Matkasse finner du Grytor av olika varianter. Wow säger någon & den andra säger ja men jag vill ju inte, jag vill ju ha .. & det där tänker inte jag äta. Vissa säger att, ja men detta äter inte mina barn…
Självklart, det är helt normalt att tänka och agera som du alltid har gjort. Men för att finna nya resultat i ditt liv bör du välja dina val. Dina kostval kommer att leda dig till den du önskar vara. Vi vuxna är ju även förebilder för våra barn. Barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör. Det skriver jag om i boken Adrians Kalasbok naturligt gott. 

Jag får ofta frågan, men Mia äter du aldrig det eller det… Jag äter sedan många år, det jag mår bra av. Jag unnar mig Hälsa. Väljer en livsstil som tillsammans med min familj, barn & barnbarn gör vårt liv mer värt att leva.
Vi väljer alla olika på våra tallrikar. För vi har alla olika förutsättningar. Dessa val rekommenderar jag att du med gör.
Slutar du att följa andras val, kommer du att finna både vem du är och vart du är på väg.

Affären säljer det kunden köper. Ställ större krav på dig och din handlare. Då kommer det per automatik att säljas mindre hel & Halvfabrikat. Dessa innehåller mängder med socker, snabba kolhydrater & smakförstärkare mm.

Väljer du att äta för dig & de dinas bästa hälsa? Kanon då har du kommit rätt.
Är du inte medlem ännu? Hur blir jag Medlem? 

Taggar: , , ,

Mia Ånemyr

Matkreatör, Författare
& Hälsoinspiratör

Inspirera & motivera att äta bättre, godare & hälsosammare!

september 1, 2017

Kylskåpsröj är ett verktyg för alla som är i behov av mer tid, pengar, hälsa, slipper planera sina veckomenyer, ingår inhandlingslistor och kosten är utan socker, så gott som fritt från gluten. Mat lagad från grunden en helt unik samlig recept ingår i medlemsdelen för frukost, luncher & mellanmål. Matsvinns – inspiration för att skapa en bättre miljö & vi är förebilder för barnen. De gör inte som vi säger  de gör som vi gör. Hel makalöst vad tiden går fort. Den 8/1-2016 Lanserades Matkassen Kylskåpsröj!!

Är du överviktsopererad? “Klicka här”
Taggar: , , ,

Mia Ånemyr

Matkreatör, Författare
& Hälsoinspiratör