FAQ

Vanliga frågor

Hur blir jag medlem?
Vi erbjuder 3 olika typer av medlemskap. 1 månad löpande prenumeration samt 3 och 12 månaders engångsköp. Mer om de olika typerna och hur du blir medlem kan du läsa om genom att klicka här!

Jag har glömt mitt lösenord!
Klicka på ”Glömt lösenordet?” på login-sidan och fyll i din e-mailadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Vad får jag som medlem?
Du har alltid 3 veckomenyer med inköpslitsa, handledning i röjdelen, nyhetsbrev, många smarta tips på hur du kastar mindre mat och hela Digitala kokboken, ingår i medlemskapet med över 400 recept som är utan socker och vete. Klicka här för att läsa mer om vad du får som medlem.

Vem är Kylskåpsröj för?
Kylskåpsröj är för alla som önskar varaktig hälsa. Du har bestämt dig för att ta nya tag och äta bättre kan du lika gärna göra det billigare och på mindre tid. Bra för dig, ekonomin, miljön och din familj.
Kylskåpsröj är ett helhetskoncept. Läs gärna mer här 

Hur många portioner är recepten för?
På Kylskåpsröj är vi prismedveten när vi handlar och rekommenderar dig också att bli det. En huvudmåltid ca 100 – 150 gram protein / portion. Vi lagar alltid mer mat för mellanmål & luncher till kommande måltider. stor frihet att anpassa menyerna När du blivit varm i kläderna så ser du hur stor fihet det finns att anpassa både menyerna och receptbanken till dig och dina behov.

Jag har speciella restriktioner kring min kost/diet, kan jag fortfarande använda Kylskåpsröj?
Har du restriktioner kring din kost/diet som du bör följa så fungerar det alldeles utmärkt att anpassa Konceptet Kylskåpsröj efter dina egna behov. Sluta banta – börja leva, Mat & Miljösmart.
Är du överviktsopererad vill vi gärna tipsa om levdittliv.se där du kan läsa om kosten inför och efter operationen samt få hjälp och stöd specifikt med näringslära för Överviktsopererade.

Hur får jag tillgång till veckans kylskåpsröj?
Varje vecka publiceras en ny meny med fyra recept och Röj som du kommer åt via ”Kylskåpsröj” i huvudmenyn längst upp på sidan. Observera att du måste var inloggad för att komma åt veckans meny.

Vad menas med ”Röj”?
Röj ger dig vägledning, vem är du? vart ska du i ditt liv? Genom ansvarstagande i livet som god förebilder för oss själva, våra barn & barnbarn skapas vi folkhälsa. Planering A-O

Matsvinns – inspiration finns i egen del i digitala kokboken.

Kan tjänsten användas i mobilen?
Kylskapsroj.se är mobilanpassad och kan användas i din smartphone.

Jag gillar att storhandla, hur lång tid innan får jag inköpslistan?
Du får tillgång till 1 vecka bakåt i tiden och 1 vecka framåt. Så du som betalar har tillgång till nästa veckas inköpslista, så att du kan förbereda.

Jag hittar fortfarande inte det jag söker?
Varmt välkommen att fyll i kontaktformuläret, supporten kontakta dig. Du fyller i namn och ditt telefon nr för bästa kundservice. Formuläret hittar du här 

Sluta banta – börja leva, bli mat & miljösmart med Kylskåspröj!